Izvor:
01.11.2019 u 08:56
0

NASTAVLJA SE SUPERLIGA SRBIJE: Sledećeg vikenda derbi PARTIZANA I VOJVODINE!

– Predstojećeg vikenda nastavlja se Superliga Srbije utakmicama 15. kola u kome se derbi igra u Humskoj između fudbalera Partizana i Vojvodine.

Partizan posustaje u poslednje vreme, zabeležio je tri poraza u Superligi iz četiri utakmice – poslednji u sredu na Banovom brdu od Čukaričkog (2:1), i zato se nalazi pod imperativom protiv gostiju iz Novog Sada na čelu sa energičnim trenerom Nenadom Lalatovićem.

Za razliku od crno-belih, Vojvodina je u ritmu dobrih rezultata, ako se izuzme kiks protiv Javora (2:2), i tako želi da nastavi u Beogradu protiv rivala kome je znala da "skida" bodove.

Ipak, Partizan traži povratak na pobednički kolosek i bolje raspoloženje pred put u Mančester na megdan velikom Junajtedu u Ligi Evrope

Takođe u subotu, Crvena zvezda ide u Novi Sad ekipi Proletera sa ciljem da zadrži trijumfalni niz koji traje pet utakmica, još od poraza u večitom derbiju.

Istovremeno, očekuje se da trener Vladan Milojević ponovo izmeša tim uoči dolaska Totenhema u Beograd na utakmicu Lige šampiona.

U nedelju su na programu preostale utakmice, a izdvaja se duel TSC-a i Radničkog iz Niša u Senti i u Šapcu između poslednjeplasirane Mačve i Čukaričkog.

Raspored utakmica, sutra: Partizan – Vojvodina (14 sati), Proleter – Crvena zvezda (16). Nedelja: Inđija – Javor (13), TSC – Radnički (15), Radnik – Voždovac (15), Rad – Mladost (15), Napredak – Spartak (15) i Mačva – Čukarički (15).

Tabela: Crvena zvezda 36 bodova, Čukarički 32, Vojvodina 30, Partizan 26, TSC 25, Radnički 25, Voždovac 24, Mladost 18, Spartak 18, Javor 16, Proleter 16, Napredak 15, Radnik 14, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3

Tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter