Izvor:
31.10.2019 u 19:31
0

OTIMAJU SE ZA NJEGA: MARTINEZA HOĆE I MANČESTER I BARSELONA!

Engleski velikan Mančester Junajted pridružio se Barselonu u trci za transfer fudbalera Intera Lautara Martineza, tvrdi španski Mundo Deportivo.

Martinez će biti dostupan u junu sledeće godine kada se istakne otkupna klauzula od 111 miliona evra, što je dogovoreno još kada je prelazio iz Rasinga prošle godine.

Za sada "neroazuri" odbijaju da se odreknu 22-godišnjeg fudbalera, ali se u junu neće pitati ukoliko zainteresovani klubovi aktiviraju opciju otkupa iz ugovora.

Argentinski napadač ove sezone igra sjajno, dao je gol i Barseloni na Nou Kamp i tada dodatno oduševio čelnike Katalonaca.

Sada je privukao pažnju i kluba sa Old Traforda, koji je u potrazi za zamenom za Romelua Lukakua pošto je Belgijanac letos potpisao baš za Inter.

tanjug.rs
Foto: twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter