Izvor:
27.10.2019 u 20:35
0

LIVERPUL DOBIO SPOR NA SUDU: Od maja naredne godine „redsi“ će nositi „Najki“!

Liverpul ne mora da produži višemilionski ugovor o sponzorstvu sa "Nju balansom", nakon što je sud procenio da se on ne može porediti sa ponudom "Najkija".

Klub je tako pobedio u sudskoj parnici protiv "Nju balansa" nakon što je taj sportski brend tvrdio kako Liverpul nije ispoštovao uslove svog ugovora vrednog oko 23 milionba evra koji ističe u maju naredne godine, objavio je "Gardijan".

Prema tom ugovoru, "Nju balans" ima pravo da obnovi ugovor ukoliko je njegova ponuda jednaka ponudi bilo kog konkurenta koji ponudi sponzorstvo Liverpulu.

Ali evropski šampion, kome je "Najki" ponudio petogodišnji ugovor vredan 34,7 miliona evra, ustvrdio je da se ponuda "Nju balansa" ne može meriti sa "Najkijevom".

Presudu je doneo sud u Londonu u petak.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter