Izvor:
18.10.2019 u 12:17
0

TEŠKA UTAKMICA: Milorad Kosanović o očekivanjima od utakmice sa Napretkom!

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio juče danas da očekuje tešku utakmicu protiv Napretka, ali da veruje da ekipa može do tri boda.

– Otvaramo seriju od šest utakmica do sledeće reprezentativne pauze i svaka od njih biće izuzetno bitna. Ova prva protiv Napretka verovatno je i najteža i najvažnija u tom nizu, ne samo zbog bodova koji bi nam puno značili, već i zbog snage protivnika i njegovih ambicija. Napredak ima bolji tim nego što to tabela trenutno pokazuje. Radili smo dobro tokom pauze, počinjemo da ličimo na ekipu kakva želimo da budemo i mislim da smo spremni za ovaj meč. Protiv Napretka moramo da “trajemo” 90 minuta i da iskoristimo svaku situaciju koja može da nas odvede ka cilju- izjavio je Kosanović na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao i rivalitet dva kluba.

– Znam za taj lokalni rivalitet, još iz vremena kada sam radio u Kruševcu. Ipak, taj rivalitet je više vezan za navijače dva kluba, dok su igrači uglavnom novi na obe strane i to nikako ne bi smelo da ih opterećuje. Nama je ovaj meč jako bitan i bez obzira na ime protivnika naš cilj su tri boda koja će nas staviti u dobru poziciju u prvenstvu- poručio je Kosanović.

Utakmica 12. kola Superlige između Radničkog i Napretka igra se sutra od 18 sati u Nišu.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube / Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter