Izvor:
05.10.2019 u 15:08
0

SAVO MILOŠEVIĆ: Očekujem maksimum od ekipe!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 11. kola Superlige protiv Voždovca, rekao je da njegov tim neće imati lak zadatak.

– Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put – rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Milošević je rekao da će sutra odmarati Šašu Zđelara i Nemanju Miletića, jer su kako kaže, njih dvojica zaslužila odmor zbog najveće minutaže u prethodnim mečevima.

Crno-beli su vezali nekoliko dobrih rezultata, a trener Partizana istakao je da se u ekipi oseća energija i polet zbog toga.

"Mi smo suštinski još na početku sezone. Veoma je bitno dobro da počnemo, jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo.

Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo, jer svako opuštanje i pad može biti koban", rekao je Milošević i dodao da koliko god sve ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smeju da misle da su veliki i moćni, jer im se to može brže nego što pomisle da se obije o glavu.

Meč između Partizana i Voždovca igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter