Izvor:
03.10.2019 u 20:52
0

CRNO-BELI IZBILI NA PRVO MESTO GRUPE L: Junajted odigrao nerešeno protiv Alkmara!

Fudbaleri Mančester junajteda nisu uspeli da pobede AZ Alkmar na gostovanju u drugom kolu Lige Evrope.

Alkmar je uspeo da osvoji drugi bod u grupnoj fazi, posle remija sa Partizanom, remijem bez golova sa "đavolima".

Junajted je osvojio četvrti bod u Grupi L i izjednačio se na prvom mestu sa beogradskim crno-belima, ali ostao na drugom mestu zbog manjeg broja postignutih golova.

Ole Gunar Solskjer je opet izašao na teren sa kombinovanom postavom, punom mladih igrača, a to je moglo da mu se obije o glavu već u 11. minutu.

Alkmar je postigao gol u 11. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda.

Do kraja poluvremena pripretio je Grinvud iz solidne pozicije, ali nije uspeo da pogodi gol Holanđana.

U 53. minutu Alkmar je mogao da dobije pena zbog igranja rukom Brendona Vilijamsa, ali je sudija odlučio da jedanaesterca nema.

Holanđani su nastavili da napadaju i stvaraju šanse. Jednu je propustio Vijndal, da bi zatim Idrisi iz dva navrata osta bez gola iz dve izuzetno dobre prilike.

Heroj Junajteda mogao je da bude Džesi Lingard, koji je u 84. minutu imao fenomenalnu šansu. Dobro je dočekao centaršut saigrača, ali šutirao pored gola.

U narednom kolu, 24. oktobra, Junajted gostuje Partizanu, dok Alkmar dočekuje Astanu.

b92.net
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter