Izvor:
03.10.2019 u 18:05
0

KRILO PSŽ-a ISKRENO O SAIGRAČU IZ REPREZENTACIJE: Plakali smo posle Mesijevog govora!

Reprezentativni saigrač najboljeg fudbalera današnjice govorio je o scenama nakon poraza u polufinalu Kopa Amerika.

Fudbaler Pari sen Žermena Anhel di Marija bio je deo selekcije Argenine koja je proživela krah na letošnjem prvenstvu Južne Amerike, a od početka ove sezone jedan je od ključnih igrača francuskog tima.

Ipak, uspomene koje je stekao tokom leta nisu izbledele, pa se u razgovoru za svetske medije podsetio ispadanja od Brazila u polufinalu Kopa Amerike, a samim tim i ukazao na uticaj Lionela Mesija na nacionalnu selekciju.

Kapiten tima je posle poraza održao govor, a to koliko je on ganuo saigrače najbolje kazuje i izjava "El Fidea".

"Rekao je da je ponosan na naš kolektiv, da mu je drago što smo pokazali zajedništvo i što je izgledalo kao da dajemo sve od sebe za grb koji nosimo. Zahvalio se svim mladim igračima i kazao im da su sasvim zasluženo u ekipi", saopštio je Di Marija, a zatim ispričao i kako su igrači reagovali.

"Nakon što je Mesi završio govor, svi su počeli da plaču. Dotakao ih je. Pogotovo su pogođeni bili mladi igrači, ali on nam mnogo znači i kao igrač i kao lider".

Fudbaler Barselone je kroz čitavu karijeru kritikovan da ne daje nacionalnoj selekciji jednako koliko i klubu, ali ipak njegov saigrač iz Argentine drugačije vidi situaciju.

"Možda je u prošlosti bio ćutljiviji i povučeniji, ali na ovoj Kopi je bilo sasvim drugačije. Bio je ključan za ekipu, motivisao je mlade igrače i dopreo do njih. Da se nije tako postavio igrali bismo još lošije. Volim kada je Mesi ovakav", zaključio je fudbaler PSŽ-a.

Činjenica je da Argentinci pružaju mnogo bolje partije na klupskom planu, "neuspesi" koje beleže bivaju preuveličavani zbog snage kadra koji imaju, a videćemo da li će za vreme Mesijeve "ere" ipak uspeti da osvoje neki od internacionalnih trofeja…

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter