Izvor:
02.10.2019 u 20:55
0

MAURISIO POKETINO O SITUACIJI U TOTENHEMU: Predali smo se!

Maurisio Poćetino, menadžer Totenhema, rekao je da ekipa mora da prihvati da nije na onom nivou od prethodne sezone kada su igrali finale Lige šampiona.

"Pevci" su doživeli katastrofu pred domaćom publikom, pošto ih je minhenski Bajern pobedio sa 7:2.

– Bili smo umorni i kao da smo se predali. Do 83. minuta smo bili u igri, borili smo se, pokušavali smo da postignemo gol za 4:3 – rekao je Poćetino i nastavio:

– Rekao sam vam pre nekoliko nedelja da će ovo biti teška sezona. Posle finala Lige šampiona zatvorili su poglavlje i krenuli smo u novo. Moramo sada se suočimo s porazom kao profesionalci, kao odrasli ljudi. Moramo biti svi zajedno i da pokušamo da preokrenemo stvari – izjavio je Poćetino.

Totenhem se generalno nalazi u lošoj formi, a sve je krenulo od remija u Pireju protiv Olimpijakosa.

Primili smo dva gola u prvih osam minuta i morali smo da rizikujemo. Otvorili smo se, dali smo prostor i kažnjeni smo. Razočarani smo, sigurno je osećaj loš kada primite sedam golova. Kada igrate finale Lige šampiona lako je ići uzdignute glave, ali isto moramo i sada da uradimo i da prihvatimo da nismo dobri kao što smo očekivali – zaključio je Poćetino.

Klub iz Londona u narednom kolu čeka Crvenu zvezdu, koja je u utorak savladala Olimpijakos 3:1.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter