Izvor:
01.10.2019 u 05:53
0

FK Partizan: Od državnih sponzora 7,5 MILIONA evra!

Fudbalski klub Partizan saopštio je koliko je novca dobio i koliko će dobiti po potpisanim ugovorima, od državnih sponzora za ukupan period od osam godina, od 2014. do 2022.

Glavni sponzori Partizana su Telekom Srbija i Dunav osiguranje, od kojih će crno-beli ukupno za osam godina inkasirati nešto više od 7,5 miliona evra

"FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima", navedeno je u jučerašnjem saopstenju na sajtu kluba.

Uz saopštenje dat je izveštaj uplata, ali i koliki su dugovi Partizana po kreditima u Komercijalnoj banci i Poštanskoj štedionici, koji ukupno iznose oko 1,2 miliona evra.

Ujedno, FK Partizan, kako se navodi, koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter