Izvor:
01.10.2019 u 05:26
0

ZVEZDA PROTIV OLIMPIJAKOSA:SVE ulaznice rasprodate!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju u Beogradu protiv Olimpijakosa sa željom da osvoje prve bodove ove sezone u Ligi šampiona.

Nakon poraza od favorita B grupe Bajerna u Minhenu (3:0), beogradskim crveno-belima dolazi "bratski" klub iz Atine u spektaklu koji se očekuje i na tribinama zbog prijateljskih odnosa srpskih i grčkih navijača.

Specifična situacija u fudbalu, prvi put kao takmičarska utakmica, što se već dešavalo u košarci između dva kluba. Ipak, trener Zvezde Vladan Milojević ne misli da će na terenu biti tako prijateljski.

– Specifična utakmica. Fokusiran sam samo na igru, za to sam odgovoran. Sve ostalo što se dešava ne bi trebalo da nam skreće pažnju. Misli bi samo trebalo da budu na teren – rekao je Milojević u najavi meča, uz podsećanje na prijateljstvo dva naroda i navijača.

– Odnos dve strane nema veze sa terenom. Svi će maksimalno želeti pobedu – naglašava trener prvaka Srbije.

Isto razmišlja i njegov kolega iz Olimpijakosa Portugalac Pedro Martins.

– Poznate su veze dve grupe navijača, ali za trenera Milojevića i mene je najbitnije da utakmica bude visokog kvaliteta. Prijateljstva su prijateljstva, ali došli smo ovde da pobedimo – rekao je Martins.

Do juče, u popodnevnim satima, ostalo je još 6.000 ulaznica i zato se očekuju dobro popunjene tribine stadiona "Rajko Mitić".

Početak utakmice zakazan je za 21 sat.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter