Izvor:
27.09.2019 u 08:52
0

MODRIĆ: Želim da igram za Hrvatsku! (FOTO)

Kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić, ukoliko se oporavi od povrede na vreme, biće u timu Zlatka Dalića za utakmice protiv Mađarske i Velsa u oktobra, bez obzira na preporuke Real Madrida da preskoči tu akciju, prenose Sportske novosti.

Kako se navodi, Modrić nema ni najmanje nedoumice da se odazove nacionalnom timu u predstojećoj akciji u kvalifikacijama za EURO.

Očekuje se da se Modrić, koji za Real nije igrao još 1. septembra, ali jeste za Hrvatsku u Azerbejdžanu kada se povredio, pojavi na pripremama 7. oktobra u Splitu.

Iz Reala nisu srećni što 34-godišnji vezista hoće da igra, jer želi da što spremniji dočeka klupske obaveze.

Modrić je poznat po tome što nikad ne bira utakmice Hrvatske, bez obzira što je član najtrofejnijeg kluba na svetu i to u 34. godini.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Facebook/Fudbal je moja droga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter