Izvor:
20.09.2019 u 17:52
0

MANČESTER SITI: Mahrez i dalje bez mesta u startnoj postavi!

Čak i nakon teške povrede Liroja Sanea, za Alžirca obično nema mesta u prvoj postavi Mančester sitija.

Rijad Mahrez dugo je čekao da čelnici Mančester sitija nagovore Lester da ga proda. To se konačno desilo u julu 2018, kada je najbolji igrač Premijer lige u sezoni 2015/16 po izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera, stigao na "Etihad" u transferu vrednom 60 miliona funti.

Iako je tada postao najskuplji igrač u istoriji Sitija (ovog leta ga je sa prvog mesta potisnuo Rodri), Alžirac je kod Pepa Gvardiole uglavnom rezerva.

Istina je da su retke utakmice u kojima ne odigra ni minut, ali isto tako retko se nalazi u startnih 11, čak i ovog leta kada zbog povrede kolena Liroj Sane uopšte nije u kombinaciji.

Postavlja se pitanje kako će biti u subotu protiv Votforda, nakon što je dao gol i asistirao kada je Siti "otvorio" Ligu šampiona pobedom nad Šahtjorom u Donjecku (3:0).

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter