Izvor:
19.09.2019 u 00:55
0

GOSTI OČEKUJU POBEDU: AZ Alkmar došao po sva tri boda!

Optimistična najava Holanđana pred prvi meč grupne faze Lige Evrope. Prema rečima trenera, ne bi bili zadovoljni bodom…

Čevrtoplasirani tim Holandije iz prošle sezone došao je pun samopouzdanja u Humsku gde ih u četvrtak (21 čas, TV Arena Sport) protiv Partizana očekuje prvi meč grupne faze Lige Evrope, i te kako važan za oba tima koja "pucaju" na plasman dalje.

AZ Alkmar vodi mladi trener Arne Slot, koji je ovog leta napredovao sa funkcije pomoćnika, a već na osnovu njegovih prvih reči na konferenciji za medije jasno je da nisu došli da se brane.

I ne samo to – ne misle o remiju!

– Očekujemo da Partizan počne fanatično. Biće teška utakmica, očekujemo dobar Partizan, ali mi ćemo igrati našu igru i mislim da će to biti dovoljno za pobedu – kratko je "ispalio" Arne Slot koji je pomagao Jonu van den Bromu, treneru koji je prešao u Utreht.

– Teško je davati bilo kakvu prognozu – kazao je Arne Slot, a kada su ga novinari upitali da li bi bio zadovoljan bodom odgovorio je ovako:

– Ne očekujem nerešeno, nama je potrebna pobeda.

Kada su u pitanju kvaliteti Partizana, kazao je da je dobro upoznat sa njima, i da imaju ideju kako treba da im se suprotstave, uz pohvalu na račun kvaliteta sastava.

Kakva očekivanja ima u grupi?

– Mančester je favorit, na nas niko ne gleda kao favorite… Mi se nadamo drugom mestu, ali će nam Partizan i Astana biti jaki rivali – objasnio je Arne Slot pre nego što je sa svojim igračima otišao na teren u Humskoj, na poslednji trening pred meč.

Podsetimo, utakmica između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 21 čas.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter