Izvor:
19.09.2019 u 00:47
0

U KOM SASTAVU BI PARTIZAN MOGAO DA NASTUPI: Natho ofanzivniji, ključni Šćekić i Zdjelar!

Ovo je očekivani sastav Partizana za meč protiv Alkmara, u 1. kolu Grupe L Lige Evrope.

Sejduba Suma, neće biti među starterima za duel u četvrtak uveče protiv AZ Alkmara. Vezni fudbaler Partizana šansu će najverovatnije vrebati sa klupe.

Trener Partizana Savo Milošević i njegovi saradnici iz stručnog štaba doneli su odluku da ofanzivni deo veznog reda protiv Holanđana čine Zoran Tošić, Bibras Natho i Takuma Asano. Ovaj trio bi trebalo da "pakuje" i kreira igru crno-belih

Iskusnom Tošiću poverena je desna strana, Izraelac, koji je vrhunsku klasu potvrdio u nekoliko odigranih utakmica za "parni valjak", dejstvovaće između dvojice krilnih napadača, a iza najisturenijeg Umara Sadika. Za očekivati je da se Nigerijcu u napadu više pridodaje hitronogi Asano, čija bi brzina mogla da bude od velikog značaja, kao na debiju protiv Malatije.

Tandem defanzivnih "vezista" ostaje isti. Saša Zdjelar i Aleksandar Ščekić deluju vrlo dobro od početka sezone i pored izraženih odbrambenih sposobnosti imaju sve značajniju ulogu i u ofanzivi.

Milošević neće menjati ni zadnju liniju, tačnije nastupiće četvorka koja je počinjale sve bitne utakmice ove sezone: Nemanja Miletić na desnom deku, u sredini Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović i levo Slobodan Urošević.

Gol Partizana čuvaće Vladimir Stojković.

To je ukratko očekivana postava Partizana, ali zna se ko ima poslednju reč. U četvrtak oko 20 časova rešiće se, ako uopšte i postoji, poslednja nedoumica oko sastava.

OČEKIVANI SASTAV: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Natho, Tošić, Asano – Sadik.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter