Izvor:
16.09.2019 u 17:53
0

LUIS IBANJEZ PRONAŠAO NOVI KLUB: Bivši Zvezdin bek u Zrinjskom iz Mostara!

Argentinac Luis Ibanjez, koji je u karijeri nastupao za Crvenu zvezdu i Dinamo Zagreb, trebalo bi da pojača redove mostarskog Zrinjskog, preneli su mediji u BiH.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, kojem je ovog leta istekao ugovor sa turskim Trabzonom, doputovao je u Mostar i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Zrinjskim.

Ibanjez je ponikao u Boki juniors, a u Argentini je još branio boje Rasinga, a potom je došao u Evropu, gde je, osim za Dinamo i Zvezdu, nastupao još za mađarski Đer i turske ekipe Karabuksport i Trabzonspor.

Ukoliko se obistine tvrdnje medija u Bosni i Hercegovini, Zrinjski će dobiti jedno od najvećih pojačanja u istoriji Premijer lige Bosne i Hercegovine.

– Naravno da mi fale Zvezda i Delije, bila je to jedna od najboljih godina u mojoj karijeri! U Beogradu sam osećao ljubav od kluba, od svih ljudi u njemu, od saigrača i navijača. Svi su verovali u mene i znali da mogu da pomognem ekipi. To je ono što nemam u Turskoj i trudim se da dođem do toga – rekao je Argentinac krajem prošle godine.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter