Izvor:
10.09.2019 u 08:27
0

SVETOZAR MIJAILOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL: Igranje u Ligi šampiona dosta toga donosi ali i puno košta

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović najavio je početak učešća beogradskih crveno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona. Šampion Srbije spreman ulazi u ovo takmičenje, sa letnjim pojačanjima koja su se odlično uklopila u koncepciju igre trenera Vladana Milojevića.

– Jako snažni protivnici, među te 32 ekipe učesnice nema slabih ekipa tako da je ovakav žreb jedna poslastica za Crvenu zvezdu i Beograd koji će ugostiti jake ekipe. Imamo dobru istoriju susreta sa minhenskim Bajernom, tu pre svega mislim na 1991. godinu kada smo osvojili tadašnji Kup šampiona. Naša struka će proceniti i maksimalno odgovorno pripremiti i odigrati svaku utakmicu. Ne mora da znači da će duel sa prijateljskim klubom Olimpijakosom biti presudan. Smatram da će svaka utakmica moći da se odigra i da će Zvezda svaku utakmicu odigrati onako kako svi očekujemo. Liga šampiona donosi veliki novac ali i samo učešće puno košta. Naš trenutni dug je u granicama onoga što smo objavljivali. Mi sada nemamo dospele obaveze koje bi nas opterećivale. Naša osnovna orijentacija je bila da skinemo one obaveze koje su bile vezane za licenciranje kluba za igranje u prvenstvu i Evropi. Na jesen planiramo otvaranje klupske televizije i mediko bloka za oporavak igrača. Nas raduje što je i Partizan izborio evropsko takmičenje jer je to dobro za srpski fudbal – izjavio je Svetozar Mijailović za Happy portal.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter