Izvor:
19.08.2019 u 09:24
0

SVE SMO BOLJI I BOLJI: Stevanović pred utakmicu sa Moldeom! (FOTO)

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović, posle pobede crno-belih protiv Rada (3:0) u 5. kolu Superlige, rekao je da je trijumf psihološki važan pred utakmicu sa Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

– Znamo kako nam je bilo sa Napretkom. Bili smo totalno ispražnjeni, a sada ne samo da smo pobedili već je ušlo i dosta novih igrača što je posebno važno za tim i rotacije. Sve smo bolji i bolji. Posle malog pada opet smo krenuli pobedničkim putem i nadam se da ce ovako ostati još dugo – rekao je Stevanović.

U meču protiv Rada, 16-godišnji Stevanović bio je dvostruki strelac, a posebno je bio upačatljiv prvi gol kada je "nanizao" nekoliko protivničkih igrača.

– Ne opterećujem se time. Najvažnije je da ekipa pobeduje, a moj cilj je naravno da pomognem ekipi u zadatku. Fudbal mnogo volim i svaki minut na terenu mi mnogo znači. Samo konstantna igra i praksa mogu pomoći svakom igracu da stiče samopuzdanje, da radi na sebi i izvlači iz sebe ono najbolje. Sve ono što ti je Bog dao mora da se konstantno usavršava. Trudim se da iz utakmice u utakmicu napredujem što je moguće više i da se dokazujem u što boljem svetlu – rekao je Stevanović i dodao da mu prijaju skandiranja njegovog imena sa tribina.

Pored Stevanovića, meč u Humskoj obeležio Nikola Lakčević koji je imao debitanski nastup.

– Pričali smo dosta pošto smo cimeri. Želeo bih da mu čestitam na debiju i nadam se da će uskoro postići prvenac. Važno je da svi radimo maksimalno, da ne odustajemo i sve će doći u najbolje vreme za svakog od nas. Svi nam kažu da uživamo i igramo fudbal – zaključio je Stevanović.

Utakmica između Partizana i Moldea igra se u četvrtak pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog kazne od UEFA.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter