Izvor:
17.08.2019 u 13:01
0

SITUACIJA OKO BRAZILCA SE DODATNO KOMPLIKUJE: Na potezu je Barselona!

Barselona je odlaskom Kutinja rasteretila platni fond, ali i sa druge strane ostala bez igrača koga bi mogla da ubaci u sporazum sa Parižanima oko Nejmara.

Sada je jasno, Dembele će morati da bude deo bilo kakvog sporazuma, iako se on nećka, ne želi da se vraća u domovinu.

Samo, i to će biti teško ako samo Dembele bude deo sporazuma, jer Barsa nema nameru da uz Francuza ponudi više od 50 miliona evra, pošto veruje da on košta najmanje 130 miliona. To Parižanima ne odgovara, traže 100 miliona koje bi uložili u zamenu za Brazilca, a na meti je, pre svih Dibala iz Juventusa.

Uz to svetski mediji pišu da PSŽ okleva jer čeka poslednju ponudu Reala. Florentino Perez ćuti, da li će pristati da Vinisijusa pošalje u Pariz, ili bi Bejl i Rodrigez, odnosno jedan od njih dvojice uz novac mogli da budu deo paketa, teško je reći.

Tek niko ne veruje da će se Real tako lako predati, zbog toga ostaje da sačekamo potez "Los Blankosa".

Sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter