Izvor:
17.08.2019 u 12:33
0

FRANCUZ IMA SPOR SA TRENEROM: „Grizman mora više da učestvuje u igri!“

Barselona šokirala navijače u Baskiji na startu sezone, podaci su poražavajući.

Meč će se pamtiti po neverovatnog pogotku Arica Adurica 38-godišnje legende Bilbaoa. U Barsi muk zbog loše igre, ali i podatka koji su izbacili mediji odmah nakon meča.

Bez Mesija, Barsa ne može da pobedi nikoga.

Čini vam se kao preterivanje?

Pa, u stvari i nije, naime, u poslednjih šest mečeva u kojima Leo nije igrao za Katalonce, skor je očajan, dva remija i četiri poraza. Protivnici nisu bili baš strašni, izgubili su od Levantea, Sevilje, Selte, sa Ueskom remizirali bez golova. U tih šest mečeva, Barsa je dala jedan gol u remiju sa Interom, i jedan Levanteu. To je sve, pa sada mediji bruje o tome da tim zavisi od Mesija i da je bez njega u pitanju prosečan tim, mada se to zaista čini kao preterivanje.

U svakom slučaju tim je bez ideja u napadu, a Grizman je razočarao Valverdea.

– On zna šta mi tražimo od igrača, mora više da se nudi, da učestvuje u igri. Znamo šta može kad primi loptu u kaznenom prostoru, ali treba doći do takvih situacija. Ne znam koliko će nedostajati Suarez, povredio je mišić, ali nedostajao nam je u nastavku kada smo pritiskali rivala – rekao je nezadovoljni trener Barse, inače nekadašnji strateg Bilbaoa, ali i igrač ovog kluba.

Pike tvrdi da će poraz dobro doći da razbudi ekipu, ali realno, niko nije očekivao udarac na startu.

Sportske.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter