Izvor:
21.10.2016 u 22:10
0

TRENER PARTIZANA OGORČEN: Oterao me glumac i profesor, koji mnogo priča

Doskorašnji trener Teleoptika Igor Spasić obratio se javnosti posle otkaza dobijenog od Fudbalskog kluba Partizan.

Spasić je bio igrač crno-belih i dugogodišnji trener u mlađim kategorijama, ali je radio i u stručnom štabu prvog tima kao pomoćnik Miroslava Đukića, Vladimira Vermezovića i Vuka Rašovića.

Poslednje radno mesto mu je bilo u Teleoptiku, gde je umesto njega postavljen Milan Ristić. Ponuđeno mu je zatim radno mesto u mlađim kategorijama, što je on odbio, pa mu je danas Partizan, na osnovu odluke Upravnog odbora Teleoptika, uručio otkaz.

– Saopšteno mi je usmeno, a primio sam i pismeno obaveštenje, da je sa mnom raskinut ugovor koji je zaključen 29. juna 2015. i koji je važio do 30. juna 2017 – počeo je Spasić obraćanje javnosti.

– Stručno objašnjenje' koje sam dobio danas u prostorijama kluba prilikom uručenja rešenja o raskidu ugovora bilo je da je ugovor raskinut na osnovu Zakona o sportu, koji takođe ne predviđa mogućnost raskida ugovora zbog ne prihvatanja ponude za zaključenje aneksa ugovora, kao i da se na moj slučaj ne primenjuje Zakon o radu. Međutim, prema napred navedenim odredbama proističe da akti FSS ne predviđaju mogućnost raskida Ugovora zbog neprihvatanja ponude za zaključenje aneksa ugovora.

I na kraju, Igor Spasić je zaključio:

– Posle 20 godina rada u klubu i pregršt osvojenih trofeja, doživeo sam da me jedan glumac i govornik profesor Vladimir Vuletić iz kluba isprati sa 'Zbogom.

Kurir
Foto: Facebook/FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter