Izvor:
13.08.2019 u 08:55
0

Ostojić pred Malatiju: Oprez, stvorila se lažna slika!

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da ne postoji euforija pred put u Tursku i da ekipa sa velikom dozom opreza čeka revanš protiv Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan je pre šest dana u Beogradu slavio 3:1 i sa velikom prednošću ide u Anadoliju.

– U Tursku idemo izuzetno oprezni. Posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0 – rekao je Ostojić za klupski sajt

Prema njegovim rečima crno-beli su u Humskoj odigrali fantastičan meč, posebno zbog ranog vođstva i gola Umara Sadika.

– Imali smo sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom. Imali su dovoljno vremena, kao i mi, da sve analiziraju i vide gde su i grešili, ali i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim. Koliko god im bilo otežavajuće, kako kažu, što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore.

Ostojić se oporavio od povrede i trebalo bi da bude spreman za revanš u Turskoj.

– Videli smo u nedelju u ligi (Napredak (2:2) prim. aut) da sve može da se okrene. Zato nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba. Utakmicu u Beogradu moramo da arhiviramo, kao da počinjemo od nule – zaključio je iskusni fudbaler.

Revanš između Malatije i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter