Izvor:
12.08.2019 u 20:24
0

ALISONOVO STANJE: Pauza nekoliko sedmica!

Alison, brazilski golman koji nastupa za Liverpul, povredio se na otvaranju nove sezone Premijer lige i pauziraće nekoliko sedmica.

Dvadesetšestogodišnji Brazilac se povredio prilikom ispucavanja lopte u 39. minutu utakmice sa Noričom i zbog te povrede lista biće van terena nekoliko nedelja.

Otkako je stigao iz Rome, Alison je bio jedan od ključnih igrača Liverpula i njegov izostanak će sigurno osetiti ekipa Jirgena Klopa.

– Ne želim da prognoziram sada, ali ćemo nekoliko nedelja igrati bez Alison sigurno, a onda ćemo videti. Mnogi već pričaju da ga neće biti šest nedelja, međutim Ali nije imao mnogo povreda u karijeri i voleo bih da se malo sačeka sa prognozama – rekao je Jirgen Klop.

Očekuje se da Liverpul dovede Endija Lonergana kao slobodnog igrača, pošto je tridesetpetogodišnji golman letos napustio Midlzbro.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter