Izvor:
12.08.2019 u 19:12
0

VUJAČIĆ: Napredak arhiviran, koncentracija na Malatiju!

Defanzivni fudbaler Partizana Igor Vujačić rekao je da su crno-beli naučili veliku lekciju posle remija sa Napretkom u Superligi, kao i da je sada fokus na revanš protiv turske Malatije u trećem kolu kvalifikacije za Ligu Evrope.

Izabranici Sava Miloševića sinoć su u četvrtom kolu Superlige odigrali nerešeno (2:2) sa timom iz Kruševca, koji je dva puta vodio tokom meča.

– Dan je pametniji od večeri, pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč, ali da ne znam iz kog razloga. Ili je bilo do vremenskih uslova ili smo se mi malo više opustili. Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i postigli golove za izjednacenje, uz žal što se nismo vratili sa tri boda kući. Velika lekcija koju smo naučili i arhivirali pred put u Tursku – rekao je Vujačić.

Štoper, koji je ovog leta došao u Humsku 1 iz Zete, osvrnuo se i na meč protiv Malatije, koji će crno-beli igrati u četvrtak od 19 sati u Turskoj.

– Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule – zaključio je Vujačić.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter