Izvor:
12.08.2019 u 18:52
0

DEJAN STANKOVIĆ NA KOSMETU: „Podrška znači ovim ljudima!“

Proslavljeni srpski fudbaler posetio je Leposavić i tradicionalni, izuzetno posećeni fudbalski turnir.

U Leposaviću se ovih dana održava 47. po redu turnir u malom fudbalu pod nazivom "Prijateljstvo 2019".

Taj tradicionalni turnir okupio je čak 50 ekipa u čak pet kategorija iz Gračanice, Prilužja, Plemetine, Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka, ali i iz Raškog okruga iz Novog Pazara, Baljevca, Rudnice…

Specijalan gost turnira "Prijateljstvo 2019" bio je naš proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, koji je svojim dolaskom želeo da pruži podršku ovom događaju.

– Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Boravio sam na Kopaniku gde se održava druga sezona mog fudbalskog kampa Deki5 i iskoristio sam priliku da dođem – rekao je Stanković i potom dodao:

– Znam koliko našem narodu na Kosovu i Metohiji znači podrška ovakve vrste, tako da je to najmanje što sam mogao da učinim. Lepo smo se družili, a posebno me raduje činjenica da sam mogao da vidim ovoliko učesnika. Fudbal nas spaja, a druženje oplemenjuje i zato mi je veoma drago da sam na neki način bio deo ove lepe priče – zaključio je Dejan Stanković.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter