Izvor:
12.08.2019 u 17:50
0

RIO FERDINAND O DIBALI: „Nema minerale koje želim da vidim kod igrača Junajteda!“

Nekadašnji kapiten "crvenih đavola" kritikovao je napadača Juventusa zbog odluke da se okrene drugim klubovima.

Paulo Dibala pre desetak dana se nalazio na putu ka "Old Trafordu", u sklopu trampe za Romelua Lukakua, ali se na kraju zahvalio na pozivu i od tada je povezivan prvo sa Totenhemom, a sada i sa Pari sen Žermenom.

Rio Ferdinand, legendarni štoper Junajteda, ocenio je da je dobro što Dibala nije došao u legendarni klub.

– Nema minerale koje želim da vidim kod igrača Mančester junajteda – rekao je Ferdinand listu "Dejli star".

Tom prilikom iskoristio je reč koja se u slengu koristi kao sinonim za testise…

– Mnogi igrači su prethodnih godina odbili da dođu u Junajted, ali ne znam kako je Dibala to odlučio, kada u Juventusu sedi na klupi. Zar mu nije cilj da počne da igra? Možda će radije da bude rezerva u klubu koji se takmiči u Ligi šampiona, a ako je tako – onda je dobro što nije došao.

Nekadašnji kapiten "crvenih đavola" i partner Nemanje Vidića na centralnim odbrambenim pozicijama rekao je i kakvu psihologiju bi trebalo da ima potencijalno pojačanje tog tima.

"Želim nekoga ko razmišlja na sledeći način: Junajted mora da se vrati u sam vrh i ja ću ga tamo odvesti.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter