Izvor:
12.08.2019 u 14:50
0

ŠTOPER PARTIZANA PROKOMENTARISAO MEČ U KRUŠEVCU: Velika lekcija pred Malatiju!

Štoper Partizana Igor Vujačić nema odgovor na loš početak meča u Kruševcu što je koštalo crno-bele pobede.

Partizan je remizirao 2:2 sa Napretkom nakon što je dva puta stizao vođstvo domaćina.

– Dan je pametniji od večeri,pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč,ali da ne znam iz kog razloga. Ili je bilo do vremenskih uslova ili smo se mi malo više opustili. Sve golove koje smo primili,primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo – rekao je Vujačić.

Partizan je dominirao u drugom poluvremenu, igrala se bukvalno "viktorija" pred golom Napretka, ali su crno-beli uspeli da osvoje samo bod.

– U drugom poluvremenu smo došli do naše igre, stvarali šanse i postigli golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda kući.

Crno-beli su tako malo pokvarili atmosferu pred revanš III kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije u četvrtak.

– Velika lekcija koju smo naučili i arhovirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna, imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali, pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi, a ova posmatra kao da se kreće od nule.

Vujačić je u Kruševcu doživeo i nezgodnu povredu.

– Dobro se osećam. Nije ništa strašno,ma lo je arkada pukla, ali biće dobro. Normalno za moju pozociju zaključio je crnogorski defanzivac.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter