Izvor:
24.06.2019 u 08:28
0

JOVIĆ: Mnoge stvari se nisu potrefile!

Posle debakla na U21 Evropskom prvenstvu u Italiji, reprezentativac Srbije Luka Jović kao glavni razlog neuspeha naveo je činjenicu da mnogo igrača iz tima nije igralo toliko tokom sezone.

Mladi as Real Madrida je istakao da se mnoge stvari "nisu potrefile" na Evropskom prvenstvu.

"Orlići" se vraćaju iz Trsta bez osvojenog boda, sa čak deset primljenih i jednim postignutim golom na tri utakmice.

Nismo ostvarili rezultat koji smo očekivali. Dali smo svoj maksimum, neki mogu da misle da li je to tačno ili ne, mi znamo da je to tako. Mnoge stvari se nisu potrefile, mnogo igrača nije igralo toliko ove sezone… rekao je Jović.

Dodao je i da je svima žao zbog ovakvog ishoda.

– Izvinjavam se svim ljudima koji su očekivali više – zaključio je srpski reprezentativac.

Naveo je i da nije na njemu da traži razlog za debakl, kao i da tri utakmice ne mogu da uruše mišljenje o kvalitetima igrača koji su činili mladu selekciju.

Izvor: b92

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter