Izvor:
12.10.2016 u 17:47
0

ODLAZAK NAJBOLJEG: Francuz napušta redove srpskog šampiona u januaru?

Crvena zvezda bi u januaru mogla da se nađe u velikom problemu, jer je odlazak najavio jedan od najboljih igrača crveno-belih Damijen Le Talek.

Francuski fudbaler nije bio naročito pričljiv na temu eventualnog transfera, ali je poručio da će o tome razmišljati u januaru.

U ovom momentu ne razmišljam o odlasku, nije vreme. Igram i želim da pobeđujemo svaku utakmicu, o budućnosti ću razmišljati u januaru – kazao je za Žurnal Le Talek.

Le Talek obavlja zadatke u veznom redu i defanzivi, ali postizao je i golove .

Moja pozicija je ona koju trener odredi. Karijeru sam počeo u Francuskoj kao napadač, po dolasku u Nemačku Jirgen Klop me je koristio u veznom redu ili na krilu, do danas sam se oprobao i na poziciji štopera. Kroz karijeru sam potom promenio još mnogo pozicija, nisam još samo stao na gol. Možda se i to dogodi, nikad se ne zna kazao je Le Talek.

Informer.rs
Foto:Facebook/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter