Izvor:
12.10.2016 u 16:31
0

NEVEROVATNO: SFRJ na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Fudbal se vratio na prostore bivše SFRJ, a to dokazuju i rezultati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Na Evropskom prvenstvu u Francuskoj igralo je 24 reprezentacije,ali su samo dve sa ovih prostora učestvovale u završnici turnira.

U Rusiji bi ih moglo biti mnogo više, iako mesta iz Evrope ima mnogo manje.

Čak tri reprezentacije su prve u svojim grupama. Hrvatska, Srbija i Crna Gora su već u dobroj poziciji ispred svojih rivala, dok Bosna i Hercegovina ali i Slovenija imaju dobre rezultate, al i teške grupe pa neće im biti lako u pohodu na Rusiju.

Jedina reprezentacija koja nema apsolutno nikakve šanse je Makedonija, ali su se Makedonci do 21 godine plasirali na prvo Evropsko prvenstvo ikada, od svih selekcija ove zemlje.

Hotsport.rs
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter