Izvor:
17.06.2019 u 15:02
0

BEJL NE IDE NA POZAJMICU U BAJERN: „To su gluposti!“

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl neće otići na pozajmicu u minhenski Bajern, jer nemački klub nije ni posloo ponudu za njega, rekao je njegov agent Džonatan Barnet.

Španski mediji spekulisali su da će Velšanin na leto otići na pozajmicu kako bi pojačao napadačku liniju Bavaraca, koja je ostala bez Franka Riberija i Arjena Robena, a Barnet je te navode nazvao glupostima.

Mediji su ranije pisali da je Bejl višak u Realu i da je za njega zainteresovan Mančester Junajted, a njegov agent je izjavio da 29-godišnji fubaler želi da ostane u Realu do kraja ugovora 2022. godine.

Bejl je sa Realom osvojio četiri Lige šampiona, titulu u Primeri i Kup Kralja, a u Madrid je stigao 2013. godine iz Totehnema za 100 miliona evra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter