Izvor:
21.05.2019 u 10:36
0

PROMENE NA KROVU: Trener i sportski direktor napustili FK Voždovac!

Fudbalski klub Voždovac sporazumno je raskinuo saradnju sa sportskim direktorom Goranom Grkinićem i zahvalio se na saradnji treneru Draganu Aničiću.

Kako se navodi u saopštenju beogradskog kluba, Upravni odbor je odluku doneo nakon jučerašnjeg zasedanja.Grkinić je došao u Voždovac pre pet godina i u tom periodu "uradio je neizmerno mnogo i bio deo istorijskih rezultata kluba, takmičarskih i poslovnih", naveo je Voždovac.

Za vreme Grkinićevog mandata na čelu sportskog sektora klub je ostvario rekordne transfere, pa je tako jedan od najveći talenata srpskog fudbala Filip Stuparević postao član Votforda, Aleksandar Filipović prešao je u BATE Borisov, Dejan Georgijević u Ferencvaroš, a Saša Ivković u Maribor.

Takodje, Adam Marušić danas je član Lacija, Marko Gajić i Marko Putinčanin igraju za ljubljansku Olimpiju, a golman Zoran Popović je član ovosezonske šampionske generacije Crvene zvezde.

Uprava Voždovca izrazila je zadovoljstvo što je sarađivala sa Grkinićem koji je, kako se navodi, učinio mnogo za klub.

– Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih pet godina da klub postane ono što je danas – stabilan i respektabilan superligaški klub, koji može da se diči ostvarenim transferima i formiranjem mladih igrača – navodi se u saopštenju Voždovca.

Grkinić je zahvalio klubu na pruženoj prilici i rekao da je ponosan na postignuto. On je rekao da je "Voždovac porodica" i da će zauvek ostati prijatelji.

Posle osam meseci na klupi, trener Dragan Aničić napustio je klub.

– Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri – naveo je Voždovac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter