Izvor:
07.05.2016 u 03:14
0

NEKO ODAJE INFORMACIJE? Gvardiola smatra da u Bajernu postoji krtica

gvardiola

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je danas da će taj fudbalski klub morati da reši problem krtice u ekipi pošto to nije njegov problem.

List Bild je ove nedelje preneo da je Gvardiola posle eliminacije iz Lige šampiona u utorak bio ljut na lekarski tim Bajerna, jer nije imao dobre informacije o brzom oporavku fudbalera Atletiko Madrida Dijega Godina, koji se našao u ekipi Dijega Simeonea.

Atletiko je zahvaljujući golu postignutom u gostima izbacio Bajern iz polufinala Lige šampiona, a dvomeč je završen nerešenim rezultatom 2:2.

Informacija Bilda o ljutnji Gvardiole je poslednja u nizu tvrdnji koje su došle u medije od neimenovanog izvora iz Bajerna.

Ranije u sezoni u medije je izašlo da je Gvardiola izgubio strpljenje za nekolicinu zvezda u ekipi zbog njihove loše fizičke pripremljenosti, uključujući i Artura Vidala, a u javnost su izašli i njegovi taktički planovi za prvenstvenu utakmicu protiv Borusije iz Dortmunda 2013. godine.

Španski trener je optužio navodnog špijuna da šteti ekipi pokušavajući da podrije njegov rad.

– Nisam se iznenadio što je informacija objavljena, to se često dešava. Ali, ono što se dešava u svlačionici treba da ostane u svlačionici. Osoba koja odaje informacije medijima ne shvata da ne nanosi meni štetu, nego timu. Ne znam ko je on i sada nemam vremena da ga tražim, ali razumem njegovu nameru: on želi da povredi mene, ali time povređuje ekipu i klub. To je problem za klub, ne za mene – rekao je Gvardiola, preneli su britanski mediji.

On će na kraju sezone napustiti Bajern i u julu preuzeti Mančester siti.

Izvor: Beta
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter