Izvor:
06.05.2016 u 20:54
0

GRIZMAN: Ne zanima me što misle da igramo ružan fudbal!

grizman
Fudbaler Atletika Antoan Grizman izjavio je da ga ne dotiču priče kako njegov tim igra "ružan" fudbal
i poručio da se jedino rezultat vrednuje.

Atletiko je izborio finale Lige šampiona jer je eliminisao Bajern zbog gola u gostima, upravo pogotkom Grizmana u Minhenu.

Iz Bajerna su mnogi, pre svih Arturo Vidal, isticali defanzivni stil igre izabranika Dijega Simeonea, kao i da će se za titulu prvaka Evrope boriti lošiji tim.

– Mi smo u finalu i to je jedina stvar koja se računa. Koga zanima kakav smo fudbal igrali? Očigledno je da daje rezultat – rekao je Grizman, a prenosi As.

Francuski fudbaler dodao je da je Simeone usadio u ekipu ratnički i pobednički mentalitet.

– Uvek traži sve više od nas, nema opuštanja i uvek je prisutan pozitivni naboj. Dijego u svakom trenutku pronađe prave reči kako bi svako od nas dao 100 odsto svojih mogućnosti. Pod njegovim vođstvom postao sam bolji igrač, strelac, iako se ranije nisam isticao golovima. Svakim danom učim od Simeonea, pretvorio me je u pobednika – oduševljen je Grizman.

Fudbaleri madridskog Atletika u finalu Lige šampiona, koje se igra 28. maja na milanskom San Siru, igraće protiv gradskog rivala Reala.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter