Izvor:
16.04.2019 u 08:50
0

SMILJANIĆ: Verujem u sebe i svoje saigrače i siguran sam da Partizan može da igra u finalu!

Iskusni fudbaler Partizana Milan Smiljanić, pred prvi polufinalni meč Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša, izjavio je da je njegov tim favoriti bez obzira na stanje na tabeli Superlige.

Očekujem da prođemo. Ne bežimo od toga da smo favoriti, iako su oni drugi na tabeli. Utakmica protiv Čukaričkog je pokazala da možemo iako dosta ljudi ne veruje u to. Verujem u sebe i svoje saigrače i siguran sam da Partizan može da igra u finalu – rekao je Smiljanić novinarima.

Vezista Partizana istakao je da bi osvajanje Kupa spasilo sezonu, u kojoj je bilo momenata kada je moral ekipe bio u padu.

Bilo je trenutaka kada smo gubili samopouzdanje, ali ovakve utakmice vraćaju nas na pravi put. Sada je najbitnije da uzmemo taj Kup i da spasemo sezonu. Bilo je i biće teških trenutaka, ali za Partizan se igra srcem – rekao je on.

Smiljanić smatra da Partizan ima kvalitetnije igrače od Radničkog, iz koga je izdvojio samo Nikolu Drinčića.

– Ne bih nikog izdvajao sem Drinčica. Svi su svesni da smo mi favoriti i da imamo bolje igrače. Samo što smo imali taj pad, što psihološki, pali smo malo u svojim glavama, ali veliki smo favoriti i to moramo da pokažemo. Odigrali smo dosta slabijih utakmica ove sezone. Dešava se u svim velikim klubovima. Ima stresa, igra se pod tenzijom, pritiskom. To se rešava pobedama kao u ovoj poslednjoj utakmici'''', zaključio je Smiljanić.

Prvi polufinalni meč između Partizana i Radničkog iz Niša igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Izvor: Tanjug
Foto: Milan Smiljanić/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter