Izvor:
19.03.2019 u 19:35
0

KRSTAJIC: Naš tim će učiniti sve da ostvari pozitivan rezultat!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je večeras da veoma poštuje Nemačku, ali da će njegov tim učiniti sve da ostvari pozitivan rezultat u prijateljskom meču.

Posle moje igračke karijere u Nemačkoj i svega ostvarenog, drago mi je da sam ponovo ovde, jer to je san koji mi se ostvario. Što se tiče promena u nemačkoj selekciji, sve je to normalno u fudbalu. Nemci su velika reprezentacija i teže tome da ponovo budu najbolji. Luka Jović? Mogu da kažem da će biti u timu, odnosno da će početi utakmicu – rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Volfsburgu.

On je podsetio da ne može da računa na sedmoricu igrača.

Matić neće igrati ni protiv Portugalije, kao i Prijović…A do četvrtka čekamo da vidimo kakva je situacija sa Tadićem, Kolarovim, Mitrovićem, Kostićem… Čekamo da nam se priključe. Isto kao i Fejsa, koji bi trebalo da bude sa nama u Lisabonu. A što se tiče igrača koji su ovde, sigurno da momci imaju kvalitet i žele da se pokažu. Nemce, dakle, poštujemo kao fudbalsku velesilu, ali i naši igrači žele da se pokažu i dokažu – istakao je Krstajić.

Utakmica između Nemačke i Srbije igra se sutra od 20.45 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter