Izvor:
19.03.2019 u 18:02
0

REAL MADRID: Ovu su Zidanovi uslovi nakon povratka na klupu kluba!

Zinedin Zidan se posle 284 dana šokantno vratio na klupu madridskog Reala i odmah je uspeo da trgne velikana, jer je na prvom meču u Primeri trijumfovao protiv Selte.

Francuski stručnjak je prošlog leta potpuno neočekivano otišao iz Madrida, rekavši da je osvojio sve što je mogao i da mu je potreban odmor. Taj predah je trajao do marta ove godine, kada je odlučio da se vrati na klupu Reala, pritom postavivši predsedniku kluba Florentinu Perezu jasne uslove pod kojim će ponovo preuzeti "kraljeviće".

Glavni uslov se odnosio da na to da ima potpunu autonomiju u izboru igrača, odnosno da će on birati tim, a da Perez mora da mu obezbedi dovoljnu svotu novca kako bi napravio ekipu po svom ukusu, preneli su španski mediji ovog utorka. Da bi se to i ostvarilo, potrebno je da određeni broj fubdalera napusti klub.

U najvećoj opasnosti Dani Sebaljos, Markos Ljorente, Federiko Valverde, Hesus Valjeho, Marselo, Isko, Geret Bejl, Kejlor Navas i Marijano Dijaz.

Isko, Navas i Marselo nisu bili u prvom planu kod Santijaga Solarija, te se nagoveštavalo da bi mogli da odu, ali od toga posle povratka Zidana najverovatnije neće biti ništa, jer ih Francuz veoma ceni i odmah ih je na meču sa Seltom ubacio u igru. Pod upitnikom je i budućnost Matea Kovačića, koji se nalazi u Čelsiju na pozajmici.

I to nije sve kada je reč o odlascima, pošto bi kraljevski klub mogao da napusti i Rafael Varan. Naime, francuski defanzivac je u ovom klubu osvojio sve što je mogao, pa je došlo do zasićenja i, kako se navodi, narednih dana će pričati sa čelnicima o svojoj budućnosti. Njega ugovor sa realom veže do 2020. godine, a vrednost na tržištu se procenjuje na 80 miliona evra.

Tu bi bio kraj odlascima, a sada malo o dolascima. Španska "Marka" je ovog utorka donela spisak pojačanja madridskog kluba, koji je, pa malo je reći impresivan. Madriđani su za sada obezbedili potpis defanzivca Porta Edera Militaa, a na listi želja su još Matijs de Ligt (Ajaks), Milan Škrinjar (Inter), Kalidu Kulibali (Napoli), Markos Alonso (Čelsi) i David Alaba (Bajern).

Što se tiče veznih fudbalera, na listi želja kraljevskog kluba su Sergej Milinković Savić (Lacio), Tijago Alkantara (Bajern), Pol Pogba (Mančester junajted), Eden Azar (Čelsi) i Kristijan Eriksen (Totenhem). Imena u napadu su još impresivnija, pa su tako u vrhu želja Reala Kilijan Mbape (PSŽ), Nejmar (PSŽ) i Hari Kejn (Totenhem). Kao "plan B" figuriraju: Mauro Ikardi (Inter), Luka Jović (Ajntraht) i Pjer-Emerik Obamejang (Arsenal).

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter