Izvor:
19.03.2019 u 16:47
0

IKER KASILJAS: Želim da branim za Porto do svoje 40. godine i da u portugalskom klubu i završim karijeru!

Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru.

Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se korektno ponašao prema meni. Ove nedelje ću da produžim ugovor kojim u klubu ostajem do svoje 40. godine . Sada imam 37, što znači da ću verovatno da završim karijeru u Portu – rekao je Kasiljas.

Kasiljas je za Real odigrao više od 700 utakmica u svim takmičenjima od 1999. do 2015. godine, kada je prešao u portugalski klub sa kojim je prošle sezone uzeo titulu.

Sa "kraljevskim klubom" osvojio pet titula u Primeri i tri pehara Lige šampiona, kao i dva naslova svetskog klupskog prvaka.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter