Izvor:
13.03.2019 u 09:05
0

GRIZMAN NAKON PORAZA OD JUVENTUSA: Nismo dobro ušli u meč! Osećam krivicu jer nismo mogli da se povežemo!

Najbolji fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman priznao je da je njegov tim odigrao očajno u porazu od Juventusa (3:0) i preuzeo krivicu za eliminaciju iz osmine finala Lige šampiona.

Atletiko je "prosuo" trijumf 2:0 iz prvog meča i još jednom ostao bez toliko željenog "ušatog trofeja", za koji će se u finalu boriti baš u domu "jorgandžija" – stadionu Vanda Metropolitano.

Nismo dobro ušli u meč, znali smo da će biti teško, a izabrali smo loš dan da sve upropastimo. Sve smo sj…li, osećam krivicu jer nismo mogli da se povežemo – rekao je Grizman.

Francuski napadač odao je priznanje trostrukom strelcu Kristijanu Ronaldu.

Kristijano uzima meru svim timovima na svetu zato što je veliki fudbaler. U Madridu mu nismo dali šansu, ali je u Torinu imao tri i sva tri puta pogodio. Juventus je bio superiorniji u svakom segmentu – poručio je on.

Atletiku je do kraja sezone preostalo da se bori u Primeru, ali i tu je situacija teška jer lider Barselona ima sedam bodova više.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter