Izvor:
13.03.2019 u 08:38
0

SA TRI GOLA SRUŠIO ATLETIKO: Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao!

Portugalski golgeter Kristijano Ronaldo, nakon što je sa tri gola srušio madridski Atletiko (3:0) za četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je tako velika utakmica razlog zašto ga je Juventus doveo letos iz Reala.

Petostruki najbolji fudbaler sveta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu leže dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri i nadoknadio 0:2 sa stadiona Vanda Metropolitano.

Bila je posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da odradim posao – rekao je Ronaldo za italijanski Skaj.

Ronaldo, koji je neprikladno slavio pobedu i tako "odgovorio" u sličnom maniru kao trener Atletika Dijego Simeone, kaže da je Juventus poslao jasnu poruku svima.

Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično – zaključio je Portugalac.

Juventus se tako među osam najboljih u Evropi pridružio Ajaksu, Mančester Junajtedu, Mančester Sitiju, Portu i Totenhemu, a preostala dva putnika znaće se večeras posle utakmica Barselona – Lion (0:0) i Bajern – Liverpul (0:0).

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter