Izvor:
12.03.2019 u 18:29
0

PREDSEDNIK FK PARTIZANA VUČELIĆ: ,,U klubu ne vlada haos“!

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da je Upravni odbor danas prihvatio ostavke Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva, da se nije razgovaralo o kandidatima za prvog trenera i da će pomoćni trener Žarko Lazetić voditi ekipu u naredne dve utakmice.

– Prihvaćene su ostavke Bate Mirkovića i Ivice Ilieva. Sa Batom sam juče pričao, odajemo mu priznanje, mislimo da je njegova odluka pogrešna i da je trebalo da ostane. Uvažavamo njegovu odluku i obrazloženje. Odlučilo smo da Lazetić vodi ekipu u naredne dve utakmice – rekao je Vučelić.

Vučelić je naveo i da je prihvaćena ostavka Ilieva.

– I njegova odluka je prihvaćena uz veliko žaljenje. Odali smo mu priznanje u osvajanju duple krune i svemu onom što je uradio za klub – rekao je Vučelić i dodao da se na Upravnom odboru nije razgovaralo o kandidatima za prvog trenera.

– Nismo razgovarali o kandidatima za novog trenera. Ni nezvanično ni zvanično nismo razgovarali ni sa kim, niti ću razgovarati pre pauze i nedelje – rekao je Vučelić.

Predsednik crno-belih se osvrnuo na "laži koje kolaju medijima", kao sto su da se u Partizanu štrajkuje i da ne ispaćuju plate.

– Hoću da obavestim javnost da su svim igračima isplačene plate. U klubu ne vlada haos. To je čista laž i izmišljotina. Partizan ima krizu rezultata, koja je evidentna i koja nas boli. Tako se namestilo, krivci za to su fudbaleri, u stvari to je njihova odgovornost. Mislim da imamo dobar tim. Zamislite kakav bih ja bio predsednik ako bih pred naredne dve utakmice rekao da imamo loš tim – kazao je Vučelić.

On je dodao da su danas sa ponosom zaključili da se Upravni odbor nije mešao u sportska pitanja.

– UO i njegov predsednik se nijednog trenutka nisu mešali u sasatav tima, nisu doveli nijednog igrača bez znanja trenera i stručnog štaba. Imamo goruća pitanja koja moramo da rešimo, kao što je monitoring UEFA koji nas čeka krajem marta…Dug kluba je manji od 22 miliona evra – zaključio je Vučelić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter