Izvor:
12.03.2019 u 14:06
0

TRENER RADNIČKOG LATOVIĆ: Želja svih nas ovde u Nišu je da Radnički igra to finala na svom stadionu!

Trener fudbalera Radničkog Nenad Latović izjavio je da svi u Nišu žele da ekipa igra finale Kupa na domaćem terenu, ali da ne gleda tako daleko i potpuni fokus je na četvrtfinalu protiv Vojvodine.

– Pred nama je veliki izazov. Kup je veoma specifično takmičenje. Igra se jedna utakmica, nema popravnog i mi sutra nemamo pravo na lošdan. U Kupu nema favorita i svi rezultati su mogući. Svedoci ste da u kupovima Engleske i Nemačke trećeligaši izbacuju prvoligaše i zato moramo biti oprezni, pogotovo što igramo sa jednom kvalitetnom i velikom ekipom kao što je Vojvodina – rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima neće menjati ekipu koja dobija, s tim da se u tim posle suspenzije vraća Nermin Haskić.

– Želja svih nas ovde u Nišu je da Radnički igra to finala na svom stadionu. Ipak, mi ne smemo da gledamo tako daleko i moramo da idemo meč po meč. Daleko je finale, a posebno kada uzmemo u obzir da su u takmičenju i Zvezda i Partizan i Mladost i Napredak. Sada smo fokusirani samo na Vojvodinu i ja mislim da mi imamo snagu da ih sutra pobedimo – poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Vojvodine igra se sutra od 17 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter