Izvor:
12.03.2019 u 08:48
0

PLANOVI ZA LETNJI PRELAZNI ROK: Azar, Nejmar i Mbape na meti Zidana!

Real Madrid, odmah po povratku Zinedina Zidana na mesto trenera, počeo je sa planovima za letnji prelazni rok i na meti su najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar i dve zvezde Pari Sen Žermena Nejmar i Kilijan Mbape.

Francuski list Ekip piše da će Zidan dobiti veliki novac za transfere i da u rekonstrukciji napada želi da vidi Azara i Mbapea, dok je Nejmar "plan B" ukoliko njegov saigrač i najbolji mladi fudbaler sveta odluči da ostane u Parizu.

Ipak, još ambicioznije transfere najavljuju predsednik kluba Florentino Perez rečima da bi obe zvezde PSŽ-a mogle da se presele u preostonicu Španije.

Zidanov jezik mogao bi mnogo da pomogne u transferu Mbapea. Nejmar ili Mbape? Obojica – rekao je Perez uz osmeh.

Real će znatno lakše doći do Azara, koji će na leto ući u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem, dok bi za Nejmara i Mbapea morao da sruši rekordan transfer.

PSŽ je platio Nejmara 222 miliona Barseloni, Monaku 180 miliona za Mbapea, ali je poznato da je Real uvek postavljao standarde na terenu, ali i u rekordnim transferima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter