Izvor:
24.09.2016 u 20:43
0

PRORADIO I POGBA: Mančester junajted demolirao šampiona Premijer lige

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na "Old trafordu" šampiona Premijer lige Lester sa 4:1 (4:0) u prvom meču šestog kola. Junajted je posle fantastične igre u prvom poluvremenu postigao četiri gola, od kojih su bila tri udarcima Krisa Smolinga, Markusa Rašforda i Pola Pogbe posle kornera Dejlija Blinda. U prvih 45 minuta u strelce se upisao i Huan Mata, dok je Demaraj Grej ublažio neuspeh "lisica" sjajnim šutem iz daljine na startu drugog dela igre.

Ovo je bio prvo pogodak najuskupljeg pojačanja Pola Pogbe, koji se u prvih pet kola nije ni video.

Ekipa Žozea Murinja prekinula je niz od tri uzastopna poraza, dva u Premijer ligi, i jedasn u Ligi Evrope, te se vratila se u vrh tabele. Sa druge strane, Lester je zabeležio treći poraz ove sezone i nalazi se daleko od bilo kakve prilike da se upusti u trku za odbranu titule.

Tanjug
Foto: Twitter/Sky Football

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter