Izvor:
24.09.2016 u 18:39
0

OPET U PROBLEMU: Nejmar ponovo pred sudom

Španski državni sud ponovo je otvorio slučaj zbog sumnje da je bilo korupcije prilikom transfera Nejmara iz Santosa u Barselonu 2013. godine.

Sudija Hose de la Mata odbacio je žalbu investicionog fonda DIS, koji je imao 40 odsto udela kada je Nejmar nosio dres Santosa, i podrži tužioca kako bi nastavio proces.

Državni sud nastavio je postupak protiv Nejmara, njegovog oca, Sandra Rosela, Santosa i Barselone zbog neusaglašenosti ovog slučaja. Barselona će se držati svojih stavova i dokazati nevinost – navodi se na sajtu kluba.

Nejmar, njegov otac i čelnici Barselone Sandro Rosel i Ðozep Marija Bartomeu, zajedno sa predsednikom Santosa Odiliom Rodrigezom, terete se za malverzacije i prijave visine transfera. Prijavljeno je da je prelazak Nejmara u Kataloniju iznosio 57 miliona evra, a sumnja se da je više od 80 miliona.

Tanjug
Foto: WIkimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter