Izvor:
23.09.2016 u 19:28
0

BEZ PARDONA: Grof u svom stilu odgovorio na premije za Vojvodinu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje pobedu u derbiju desetog kola Superlige protiv Vojvodine i povratak na prvo mesto. Meč se igra u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" od 19 časova.

Vojvodina je trenutno lider, nalazi se u dobroj formi, za razliku od nas gde nije baš najbolje posle ispadanja iz Evrope i poraza u derbiju. Ali, igramo kod nas, želim da damo gol više i očekujem pobedu. Oni su dobri, primili su samo četiri gola, mogu da nas pobede, ali nisu Mančester junajted – izjavio je Božović.

On je izneo komplimente na račun trenera Novosađana Nenada Lalatovića i istakao da Zvezda ima dodatni motiv.

Sprečili su nas prošle sezone da oborimo rekord Benfike po broju pobeda i želimo da im se revanširamo.

Božović je na sebi svojstven način prokomentarisao informacije da će Novosađani od Uprave i sponzora imati dodatne premije za pobedu.

I mi smo imali premije za Sasuolo i derbi.

Zvezdin trener se još jednom osvrnuo na poraz u derbiju.

Nismo dobro stajali na terenu, Vijera se nije kretao kako zna, bili smo statični… Sad svi samo nas pljuju, dok druge hvale maksimalno, iako smo i jedni i drugi igrali loše – zaključio je Božović.

Tanjug
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter