Izvor:
23.09.2016 u 16:16
0

PRAVA MOTIVACIJA: Fudbalerima Vojvodine ekstra premije ako pobede u derbiju

Fudbalska groznica trese Novi Sad. Vojvodina je trenutno prva na tabeli Superlige, a u nedelju u Beogradu igra protiv Crvene zvezde (19 časova).

Zbog toga su Upravni odbor i sponzorski pul Vojvodine odlučili da igračima i članovima stručnog štaba dodele posebne premije u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom.

Zbog važnosti utakmice koja se u nedelju igra na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu i velike želje da se Vojvodina učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli Superlige, Upravni odbor i sponzorski pul kluba odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba isplate ekstra premije ukoliko se ekipa sa gostovanja vrati sa osvojena tri boda. Istovremeno, izražavamo veliku želju da na gostujućem terenu pokažemo jedinstvo navijača, igrača, stručnog štaba, sponzora i uprave kluba, te da na sportski i viteški način dođemo do pobede – piše u saopštenju kluba.

Izvor: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter