Izvor:
15.02.2019 u 08:57
0

SVE ZAVISI OD ISHODA DUELA: Ukoliko pretrpi neuspeh Alegri će biti smenjen, prvi kandidat da ga nasledi Zinedin Zidan!

Sudbina trenera Juventusa Masimilijana Alegrija zavisi od ishoda duela protiv madridskog Atletika u osmini finala Lige šampiona, ali i od daljeg nastupa u elitnom takmičenju, piše Tutosport.

Ukoliko pretrpi novi neuspeh u pohodu na "ušati trofej" Alegri će biti smenjen, a prvi kandidat da ga nasledi je bivši fudbaler Juventusa Zinedin Zidan, osvajač prethodne tri titule prvaka Evrope na klupi Real Madrida.

Zidan je trenutno slobodan na tržištu, još od leta kada je samovoljno napustio Madrid, i njemu se daju najveće šanse da jednog dana nasledi Alegrija.

Kandidati su još Jirgen Klop iz Liverpula i takođe još jedan bivši fudbaler, ali i trener Juventusa, a sada selektor francuske reprezentacije Didije Dešan.

Alegri je dominantan sa Juventusom u Seriji A, i ove sezone će osvojiti Skudeto, ali "Stara dama" želi najvredniji pehar i zato je stvoren tim na čelu sa Kristijanom Ronaldom.

Ukoliko ne ostvari zacrtani cilj ove sezone moraće da potraži novi posao….

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter