Izvor:
11.02.2019 u 14:22
0

CRVENO-BELI DOBILI POJAČANJE! (FOTO)

Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izjavio je danas da je veoma srećan što je stigao u tako veliki klub i da jedva čeka da zaigra u crveno-belom dresu.

Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba – rekao je Ivanić na promociji u Medija centru stadiona Rajko Mitić.

On je dodao da je spreman da debituje, da oseća pozitivan pritisak zbog transfera i da će sigurno znati da se izbori sa velikim očekivanjima.

Na treneru je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu.

Ivanića je u Zvezdi sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač u Belorusiji.

Naravno da mi znači što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub o kome sve znam. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba deteta – istakao je Ivanić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter