Izvor:
15.12.2018 u 16:06
0

SRPSKA SUPERLIGA: Partizan je postavio ultimatum da će, u slučaju da se utakmica ne ponovi u naredna dva dana, istupiti iz lige!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da razume zahtev Partizana za ponovno odigravanje meča protiv Mačve i da se nada da će Fudbalski savez Srbije (FŠ) da ga uvaži.

Partizan je postavio ultimatum da će, u slučaju da se utakmica ne ponovi u naredna dva dana, istupiti iz Superlige, jer je protiv Mačve (0:0) zbog nevremena igrao u "neregularnim uslovima".

"FK Crvena zvezda ima puno razumevanje za primedbe FK Partizan koje su izneli u saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FŠ poništi jucerašnju utakmicu koju je naš večiti rival odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara", rekao je Terzić.

On je dodao da se nada će takva odluka doprineti smirivanju strasti u srpskom fudbalu.

"Nadam se i da će podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", zaključio je Terzić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter