Izvor:
05.12.2018 u 18:17
0

TRENER FUDBALERA CRVENE ZVEZDE POSLE POBEDE NAD SPARTAKOM (3:1) ZADOVOLJAN: Sve je funkionisalo dosta dobro, kako smo i zamislili!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Spartakom u utakmici u kojoj je sve funkcionisalo kako je zamislio.

– Zadovoljan sam, sve to je funkionisalo dosta dobro, kako smo i zamislili. Imali i kadrovskih problema. Raduje me da su igrači koji dolaze iz povreda u sve boljoj formi – rekao je Milojević posle utakmice.

Zvezda je sa 3:1 pobedila Spartak u Subotici, u 18. kolu Super lige Srbije.

– Čestitam mojim igračima na pobedi, a fudbalerima Spartaka na pruženoj partiji. Ambijent je bio fenomenalan, teren takodje, moglo je da se igra i to je ono što raduje – kazao je Milojević.

Trener Spartaka Predrag Rogan rekao je da njegova ekipa mora bolje jer su joj bodovi neophodni.

– Kada se izgubi utakmica, moglo je, ne volim da kažem da je moralo bolje, možda je trebalo bolje. Treba biti realan i reći da je Zvezda apsolutno zaslužila pobedu. Moji momci su dali sve od sebe. Bodovi su nam neophodni i nadam se da će momci nastaviti sa dobrim partijama da postignemo bolje rezultate nego u prethodnom periodu – rekao je Rogan.

Izvor: Kurir
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter